Доступність посилання

ТОП новини

У Запорізькій області встановлені граничні ціни на хліб і хлібобулочні вироби. Про це сьогодні повідомили у прес-службі Запорізької обласної державної адміністрації


-- no author -- За повідомленням прес-служби, відповідне розпорядження голова Запорізької облдержадміністрації підписав у зв''язку зі зростанням цін на хліб для стабілізації ситуації на ринку.

За повідомленням прес-служби, відповідне розпорядження голова Запорізької облдержадміністрації підписав у зв''язку зі зростанням цін на хліб для стабілізації ситуації на ринку. Згідно з розпорядженням, граничний рівень роздрібних цін на хліб з пшениці першого сорту відтепер має становити не більше 1 гривні 60 копійок за кілограм. Роздрібна ціна 1 кг хліба з суміші пшениці першого сорту та жита не повинна перевищувати 1 гривні 36 копійок.

За словами заступника голови Запорізької облдержадміністрації Олександра Сіна, для запобігання зниженню рентабельності хлібозаводів у зв''язку зі встановленням граничних цін на хлібобулочну продукцію, було ухвалене рішення про початок випуску в регіоні елітного хліба – хлібобулочних виробів високої якості і високої вартості, розрахованих на заможних покупців.

На прес-конференції Олександр Сін зазначив, що система паралельного випуску хліба для малозабезпечених та заможних верств населення зараз успішно функціонує в Москві, де разом з дешевими сортами хліба реалізується елітний хліб вартістю близько 2 доларів США за кілограм. Чим запорізький елітний хліб відрізнятиметься від сортів хліба, що випускаються місцевими хлібозаводами зараз, і за якою ціною передбачається його реалізовувати – поки не повідомляють.
XS
SM
MD
LG