Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Малайзії Махаткир Мохамад, який прибув сьогодні до Криму, передав від імені малайзійського уряду чек на 10 тисяч американських доларів на відновлення старовинної мечеті Хан-Джамі в Євпаторії


-- no author -- Махаткир Мохамад відвідує Крим у рамках офіційного візиту до України. В Симферопольському аеропорту, куди прем’єр-міністр Малайзії прибув сьогодні по обіді, він заявив, що народ Малайзії з розумінням і співчуттям ставиться до трагічної долі депортованих кримських татар, і має намір сприяти їхньому поверненню на Батьківщину.

Махаткир Мохамад відвідує Крим у рамках офіційного візиту до України. В Симферопольському аеропорту, куди прем’єр-міністр Малайзії прибув сьогодні по обіді, він заявив, що народ Малайзії з розумінням і співчуттям ставиться до трагічної долі депортованих кримських татар, і має намір сприяти їхньому поверненню на Батьківщину.

Завтра пан Махаткир Мохамад матиме зустріч в Ялті з Президентом України Леонідом Кучмою, де, за інформацією з поінформованих джерел, головною темою розмови будуть перспективи співпраці обох країн у військовій сфері.
XS
SM
MD
LG