Доступність посилання

ТОП новини

Україна уклала черговий протокол з Республікою Болгарією про завершення двосторонніх переговорів з приводу доступу на ринки товарів і послуг


-- no author -- Як повідомив сьогодні на брифінгу у Києві керiвник прес-служби МЗС України Маркiян Лубківський, ця процедура була здійснена у рамках переговорного процесу стосовно приєднання України до Свiтової Органiзацiї Торгiвлi. За його словами, переговори з болгарською стороною активно велися впродовж трьох років.

Як повідомив сьогодні на брифінгу у Києві керiвник прес-служби МЗС України Маркiян Лубківський, ця процедура була здійснена у рамках переговорного процесу стосовно приєднання України до Свiтової Органiзацiї Торгiвлi. За його словами, переговори з болгарською стороною активно велися впродовж трьох років.

Сторони дійшли згоди з більшості товарних найменувань на підставі тарифної пропозиції делегації України. Пан Лубківський також зазначив, що наразі Україна уже пiдписала такі протоколи з 14 країнами-учасницями Світової Організації Торгівлі. Ще з 14 країнами Україна веде переговори з цього приводу.
XS
SM
MD
LG