Доступність посилання

ТОП новини

Територiальна виборча комiсiя Мукачевого знову визнала переможцем на виборах мiського голови кандидата вiд блоку "Наша Україна" Василя Петьовку, повідомили сьогодні у прес-службi блоку


-- no author -- Про рiшення мiськвиборчкому повiдомив народний депутат Вiктор Балога, нагадавши, що Сихiвський районний суд Львова скасував результати виборiв на 15 дiльницях i зобов''язав комiсiю впродовж двох днiв ухвалити нове рiшення за результатами виборів мера Мукачевого.

Про рiшення мiськвиборчкому повiдомив народний депутат Вiктор Балога, нагадавши, що Сихiвський районний суд Львова скасував результати виборiв на 15 дiльницях i зобов''язав комiсiю впродовж двох днiв ухвалити нове рiшення за результатами виборів мера Мукачевого.

Віктор Балога також повiдомив, що Мукачiвський мiський суд розглянув позов одного з кандидатiв Василя Бурнадза про порушення виборчого законодавства пiд час виборiв i скасував їх результати на 3-х iнших дiльницях.

Згiдно з початковим рiшенням мiськвиборчкому, на виборах мера Мукачевого 30 червня перемiг В.Петьовка, за якого проголосували 49,9% виборцiв. Його найближчий суперник – пiдтримуваний СДПУ(О) Е.Нусер, який набрав 41,5% голосiв мешканців мiста, заявив про порушення законодавства i зажадав визнати вибори нечинними або скасувати їх результати на 15 дiльницях.

У вiвторок мiсцевий суд Львова задовольнив скаргу Е.Нусера, скасувавши результати голосування на 15 з 36 дiльниць. Вiн зобов''язав мiськвиборчком провести перерахунок голосiв без урахування результатiв голосування на 15-ти згаданих дiльницях i встановити новий результат голосування впродовж двох днiв. Рiшення суду остаточне i оскарженню не пiдлягає.
XS
SM
MD
LG