Доступність посилання

ТОП новини

У Львові Сихівський суд на засіданні у четвер удруге визнав недійсними результати виборів мера Мукачевого, що в Закарпатській області


-- no author -- Як повідомив представник прес-служби державної адміністрації Закарпатської області, суд ухвалив таке рішення після вивчення всіх скарг щодо свого попереднього рішення.

Як повідомив представник прес-служби державної адміністрації Закарпатської області, суд ухвалив таке рішення після вивчення всіх скарг щодо свого попереднього рішення.

Суд зобов''язав Мукачівську територіальну виборчу комісію скасувати своє рішення про визнання представника блоку партій "Наша Україна" Василя Петьовки переможцем виборів мера Мукачевого і провести нові вибори. Суд також зобов''язав комісію відповідно до законодавства установити дату проведення цих виборів.

Блок партій «Наша Україна» вважає незаконним рішення Сихівського райсуду про визнання недійсними результати виборів мера Мукачевого. Про це повідомляє прес-служба «Нашої України» з посиланням на заяву депутата від блоку Тараса Чорновола. На його думку, рішення суду замовлене, через що і не було офіційно опубліковане.
XS
SM
MD
LG