Доступність посилання

ТОП новини

Стартував всеукраїнський молодiжний туристичний автопробiг "З Карпат у Крим i з Криму в Карпати", який вiдбувається пiд патронатом Кабiнету Мiнiстрiв України i обласних державних адмiнiстрацiй


-- no author -- У акцiї беруть участь молодiжнi групи з рiзних областей України. У заходах автопробiгу також можуть взяти участь тисячi українцiв i гостей країни. За словами заступника глави Iвано-Франкiвської обладмiнiстрацiї Богдана Костюка, автопробiг сприятиме популяризацiї туризму Прикарпаття, яке для областi має стратегiчне значення. Це і новi робочi мiсця для мiсцевих жителiв, наповнення мiсцевих бюджетiв.

У акцiї беруть участь молодiжнi групи з рiзних областей України. У заходах автопробiгу також можуть взяти участь тисячi українцiв i гостей країни. За словами заступника глави Iвано-Франкiвської обладмiнiстрацiї Богдана Костюка, автопробiг сприятиме популяризацiї туризму Прикарпаття, яке для областi має стратегiчне значення. Це і новi робочi мiсця для мiсцевих жителiв, наповнення мiсцевих бюджетiв.

Учасники акцiї дорогами України подолають понад 3,5 тисячi кiлометрiв. У мiстах, через якi будуть проїжджати групи, вiдбуваються концерти за участю вiдомих майстрiв мистецтв i виконавцiв.

Iвано-Франкiвська обладмiнiстрацiя встановила для переможцiв чотири призи – путiвки на вiдпочинок у Карпатах.
XS
SM
MD
LG