Доступність посилання

ТОП новини

За станом на понедiлок у чотирьох областях України зареєстрованi захворювання гепатитом


-- no author -- Як повiдомили у прес-центрi Мiнiстерства охорони здоров''я, в селi Синичино Iзюмського району Харкiвської областi минулого четверга був зареєстрований випадок побутового отруєння в родинi з 6-ти осіб.

Як повiдомили у прес-центрi Мiнiстерства охорони здоров''я, в селi Синичино Iзюмського району Харкiвської областi минулого четверга був зареєстрований випадок побутового отруєння в родинi з 6-ти осіб. Пiсля надання першої медичної допомоги сiм''ю було госпiталiзовано: мати i батько – у станi середньої тяжкостi, четверо дiтей – у тяжкому станi. У недiлю вiд токсичного гепатиту померли троє хлопчиків 12-ти, 10-ти i майже 2-х років. Зараз стан здоров''я подружжя i 4-рiчної дiвчинки задовiльний. Фахiвцi СЕС проводять епiдемiологiчне розслiдування для встановлення причин отруєння.

У селi Амвросiївка Донецької областi хворiють на вiрусний гепатит “А” 9 осіб.

У лiкарнi Житомира з цим же дiагнозом перебуває 7 людей, у тому числi 1 дитина, всi є мешканцями однієї вулиці.

У лiкарнi Краснодона з гепатитом “А” перебуває 190 мешканців Суходільська, з них 51 дитина. З початку спалаху захворювання в Суходільську був зареєстрований 721 випадок гепатиту “А”, у тому числi у 226 дiтей. З 10 червня в лiкарнях побувала 531 людина, за останню добу хворих не виявлено.

Крiм того, в дитячому оздоровчому таборi "Рубiн" у Криму гостре кишкове отруєння отримали 42 дитини, у 5 дiтей лабораторно видiлений збудник дизентерiї . У таборi триває епiдемiологiчне розслiдування.
XS
SM
MD
LG