Доступність посилання

ТОП новини

З будинку, що обвалився сьогодні вранці на вулиці Великій Василькiвській у Києві, виселено всiх мешканцiв. Аварiйнi бригади готуються звалити верхню частину будiвлi, що встояла


-- no author -- Як поінформував командир аварiйно-рятувального взводу центрального воєнiзованого аварiйно-рятувального загону МiнНС Валерiй Килимник, при обвалі нiхто не потерпів, завалилися кiмнати, в яких людей не було.

У прокуратурi Києва вивчають обставини обвалу будинку в центрi міста i вже сьогодні за цим фактом мала б бути порушена кримiнальна справа, - заявили у прес-службi столичної прокуратури.

Як повідомляють українські інформагентства, обвалилися фасадна частина i прилеглi до неї примiщення 3-го i 4-го поверхiв, пiд тягарем яких упав 2-й поверх. Перший поверх устояв, однак зараз проводиться виселення людей з будинку. Планується, що будова буде зруйнована.

Як поінформував командир аварiйно-рятувального взводу центрального воєнiзованого аварiйно-рятувального загону МiнНС Валерiй Килимник, при обвалі нiхто не потерпів, завалилися кiмнати, в яких людей не було.

Зараз мiсце пригоди оточене дерев''яною огорожею. Проїжджа частина вулицi перекрита. Закритi також усi магазини, розташованi в районi цього будинку.

За словами Валерія Килимника, розмiри завданих збитків поки що невiдомi. Причини будуть оприлюднені пiсля закiнчення роботи команди техспертизи, сказав вiн, вiдмовившись при цьому попередньо коментувати ситуацію.

Будинок був побудований у 1917 роцi – це була чотириповерхова будiвля, в 1997-98 роках проводилася реконструкцiя будiвлi, пiд час якої були добудованi ще два поверхи.
XS
SM
MD
LG