Доступність посилання

ТОП новини

27 липня у Львові - день жалоби за 77 загиблими під час авіашоу на Скнилівському летовищі. Він розпочнеться жалобними сигналами в усьому місті


-- no author -- На місці падіння літака споруджують пам’ятник, а будівництво каплички буде завершене до 27 липня. Про це сьогодні повідомив голова громадського комітету «Скнилівська трагедія» Степан Козак, син якого загинув внаслідок падіння літака.

На місці падіння літака споруджують пам’ятник, а будівництво каплички буде завершене до 27 липня. Про це сьогодні повідомив голова громадського комітету «Скнилівська трагедія» Степан Козак, син якого загинув внаслідок падіння літака. Нині 2 потерпілих перебувають на повторному лікуванні у шпиталі. Начальник обласного управління охорони здоров’я Віктор Кімакович повідомив, що внаслідок падіння винищувача СУ-27 десять осіб отримали інвалідність, з них 2 дітей, а 3 потерпілих змушені будуть звертатися за медичною допомогою усе своє життя. 64 людей перебувають на спеціальному диспансерному нагляді у психотерапевтів.

Віктор Кімакович: «За нашими даними, близько 40 осіб потребуватимуть медичної допомоги упродовж найближчих 2-3 років».
XS
SM
MD
LG