Доступність посилання

ТОП новини

У Москвi почалися українсько-росiйськi переговори з питань виконання двостороннiх угод з лiквiдацiї ядерних боєприпасiв


-- no author -- Як повiдомили сьогодні в прес-службi Мiнiстерства оборони України, основна мета проведення переговорiв – пiдбиття пiдсумкiв виконання угоди "Про порядок перемiщення ядерних боєприпасiв з територiї України на центральнi передзаводськi бази Росiйської Федерацiї з метою їх розукомплектування i знищення" у зв''язку iз завершенням процесу лiквiдацiї ядерних боєприпасiв, вивезених з територiї України.

Як повiдомили сьогодні в прес-службi Мiнiстерства оборони України, основна мета проведення переговорiв – пiдбиття пiдсумкiв виконання угоди "Про порядок перемiщення ядерних боєприпасiв з територiї України на центральнi передзаводськi бази Росiйської Федерацiї з метою їх розукомплектування i знищення" у зв''язку iз завершенням процесу лiквiдацiї ядерних боєприпасiв, вивезених з територiї України.

У прес-службi Мiноборони РФ пiдтвердили факт перебування української вiйськової делегацiї в Москвi, однак не коментували зміст переговорiв, якi проведуть українськi вiйськовi в 12-му Головному управлiннi Мiноборони РФ.

У 2001 роцi завершився процес нагляду за розукомплектуванням i знищенням тактичних ядерних боєприпасiв, вивезених з української територiї до Росiї. Процес лiквiдацiї контролювався на пiдприємствах росiйського мiнiстерства атомної енергiї.
XS
SM
MD
LG