Доступність посилання

ТОП новини

Головний редактор Кiровоградської телерадiокомпанiї "ТТВ" Сергiй Полулях сьогодні вранцi вчинив спробу самогубства, повiдомили агентству "Iнтерфакс-Україна" в телекомпанiї


-- no author -- Сергій Полулях перерізав собi вени у власнiй квартирi, але був вчасно виявлений. Нинi журналiст перебуває пiд наглядом лiкарiв, його стан стабiлiзувався. Вчинок Полуляха став наслiдком нервового зриву через останнi подiї навколо телекомпанiї, заявляють на "ТТВ".

Сергій Полулях перерізав собi вени у власнiй квартирi, але був вчасно виявлений. Нинi журналiст перебуває пiд наглядом лiкарiв, його стан стабiлiзувався. Вчинок Полуляха став наслiдком нервового зриву через останнi подiї навколо телекомпанiї, заявляють на "ТТВ".

Водночас, у центрi громадських зв''язкiв кiровоградської мiлiцiї повiдомили, що iнформацiї про спробу самогубства не надходило в жодну з чергових частин мiста.

Як повiдомлялося, нинi телекомпанiя "ТТВ" перебуває пiд загрозою закриття, оскiльки програла суд колишньому кандидату в мери мiста, головi Кiровського мiсцевого суду Володимиру Ярошенку i повинна виплатити за завдану йому моральну шкоду 300 тис. грн. Це рiшення мiсцевого суду було пiдтверджене також i апеляцiйним судом i, таким чином, набрало законної чинностi.

Минулого тижня державнi виконавцi спробували описати майно телекомпанiї в рахунок виплати компенсацiї, однак журналiсти i охорона каналу перешкодили цьому. Керiвництво "ТТВ" заявляє, що майно, яке намагаються описати виконавчi служби, орендоване телекомпанiєю.

Ситуацiя з подальшою роботою каналу залишається невизначеною.

На 25 липня призначене засiдання Верховного Суду України за скаргою "ТТВ" на рiшення про стягнення 300 тисяч гривень.
XS
SM
MD
LG