Доступність посилання

ТОП новини

Виробниче Акціонерне Товариство "Укртранснафта" в поширенiй сьогодні iнформацiї для преси про пiдсумки дiяльностi в першому пiврiччi завищила показник чистого прибутку бiльше, нiж у два рази, повiдомив член спостережної ради компанiї, що побажав залишитися невiдомим


-- no author -- За його словами, вiдповiдно до звiту про фiнансовi результати чистий прибуток за перше пiврiччя становить 82 мільйони 385тисяч гривень, а не 170 мільйонів 173 тисячі, як зазначено в прес-релiзi.

За його словами, вiдповiдно до звiту про фiнансовi результати чистий прибуток за перше пiврiччя становить 82 мільйони 385 тисяч гривень, а не 170 мільйонів 173 тисячі, як зазначено в прес-релiзi.

Член спостережної ради також повiдомив, що порiвняно з сiчнем-червнем минулого року чистий прибуток компанiї скоротився на 28,5%. Водночас прибуток до оподаткування скоротився лише на 2,4%, однак податок на прибуток збiльшився на 54%, що i обумовило значне зменшення чистого прибутку.

Спiврозмовник вважає, що "Укртранснафта" поширила таку iнформацiю, щоб вiдвернути увагу вiд справжнього стану справ у компанiї напередоднi призначених на 1 серпня зборiв акцiонерiв.

Вiн також повiдомив, що планує поставити це питання на зборах акцiонерiв, зокрема, отримати роз''яснення щодо витрат на вiдрядження працівників, які зросли до 5,6 мільйона гривень (2% всiх витрат компанiї).
XS
SM
MD
LG