Доступність посилання

ТОП новини

Бiометричнi данi кожного росiянина, що вирушає у США, вводитимуться безпосередньо в його американську вiзу. Про це заявила виконувач обов''язків генерального консула США в РФ С’юзан Ебейта


-- no author -- За її словами, в США розумiють, що в росiйських паспортах не iснує так званої "електронної смуги", з якою бiометричнi данi на людину - тобто iнформацiя про її зрiст, райдужну оболонку ока i вiдбитки пальцiв - можуть прочитуватися за допомогою комп''ютера.

За її словами, в США розумiють, що в росiйських паспортах не iснує так званої "електронної смуги", з якою бiометричнi данi на людину - тобто iнформацiя про її зрiст, райдужну оболонку ока i вiдбитки пальцiв - можуть прочитуватися за допомогою комп''ютера. "Ми будемо вводити в наших вiзах бiометричнi параметри", - сказала С’юзан Ебейта сьогодні у прямому ефiрi радiостанцiї "Эхо Москвы".

Вона повiдомила, що нинi США працюють з низкою мiжнародних органiзацiй, "для того, щоб закликати рiзнi країни впроваджувати у себе документи, що засвiдчують особу, де такі параметри прочитувалися б машиною".

"Зрозумiло, рiшення про те, якi паспорти видавати своїм власним громадянам, має ухвалюватися Росiєю самостiйно", - наголосила С’юзан Ебейта.
XS
SM
MD
LG