Доступність посилання

ТОП новини

Двоє невiдомих напали сьогодні у Києвi на журналiста, редактора iнтернет-видання


-- no author -- Як повiдомив сам Єльцов агентству "Iнтерфакс-Україна" по телефону, двоє чоловiкiв чекали його бiля виходу з квартири i побили його, коли вiн вийшов. В одного з них був електрошокер, в iншого – обгорнута чимось труба.

Як повiдомив сам Єльцов агентству "Iнтерфакс-Україна" по телефону, двоє чоловiкiв чекали його бiля виходу з квартири i побили його, коли вiн вийшов. В одного з них був електрошокер, в iншого – обгорнута чимось труба.

Журналiст зазнав кілька тяжких ударів по голові, зараз перебуває в лікарні. Українській службі радіо Свобода це потвердила його дружина.

Спiвробiтники мiлiцiї, що прибули за викликом Олега Єльцова, склали з його слiв фоторобот нападникiв. Журналiст також бачив машину, що вiд''їжджала вiд будинку, яка може належати одному з них.

Журналiст не пов''язує цей напад з судом, який був призначений на четвер, оскiльки цей процес триває вже довгий час. Олег Єльцов не виключає, що напад пов''язаний з однiєю з публiкацiй, що з''явилися на сайтi в останнi мiсяцi. "Практично кожна стаття могла призвести до цього", - сказав вiн.
XS
SM
MD
LG