Доступність посилання

ТОП новини

За фактом учорашнього нападу на редактора Інтернет-видання „Україна кримінальна” Олега Єльцова порушена кримінальна справа за статтею «хуліганство». Її розслідує Дарницьке районне управління Міністерства внутрішніх справ у Києві


-- no author -- Про це повідомив радіо «Свобода» потерпілий журналіст Єльцов. Сьогодні він повернувся з лікарні додому і почувається «чудово», як сказав сам журналіст.

Про це повідомив радіо «Свобода» потерпілий журналіст Єльцов. Сьогодні він повернувся з лікарні додому і почувається «чудово», як сказав сам журналіст. Він не вважає учорашній напад замахом на життя, а кваліфікує це як погрози, спричинені його професійною діяльністю: «Абсолютно однозначно можу сказати, що це не якісь побутові або боргові стосунки, окрім останньої публікації, можливо».

Кореспондент радіо Свобода: Чому були присвячені останні публікації?

Олег Єльцов: «Те, що мене дуже непокоїть – це такий собі академік декан юрфаку Київського держуніверситету пан Андрійцев, про якого я написав, що він отримав хабар 8 тисяч доларів і це було задокументовано правоохоронними органами. За моїми даними, які я перевірив, на жаль, це поки що оперативні дані, такий факт мав місце, я в цьому абсолютно переконаний, і я попри всі появи людей з електрошоками і з трубами буду шукати докази для суду, що це було».
XS
SM
MD
LG