Доступність посилання

ТОП новини

У харківській муніципальній галереї відкрилася виставка сучасної графіки та об’єктів “Солодке життя”. Філософські роздуми молодих художників над трагічними подіями голодомору 30-х років в Україні – така головна концепція акції


-- no author -- 16 молодих харківських художників вибороли право на участь в акції “Солодке життя”. Кожна з сорока робіт авторів – це художнє осмислення історії через образи та символи, які зрозумілі їхнім сучасникам, молоді.

16 молодих харківських художників вибороли право на участь в акції “Солодке життя”. Кожна з сорока робіт авторів – це художнє осмислення історії через образи та символи, які зрозумілі їхнім сучасникам, молоді. Говорить Тетяна Тумасян, директор галереї: «Молодь – для молодих, для тих, хто думає паралельно з ними, тими ж образами, в тому ж форматі. Участь багатьох авторів була важкою, навіть довго не знали, чи відбудеться акція у повному обсязі, чи ні».

Комікси і графіка, образи і символи, історія і сучасність – філософія “Солодкого життя”. Як свідчать більшість її відвідувачів, виставка сподобалася.
XS
SM
MD
LG