Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі в неділю відбувся військовий парад з нагоди Дня Військово-морського Флоту Росії, в якому взяли участь російські та українські моряки


-- no author -- Вперше відзначення російського свята у Севастополі тривало три дні. Однак, парад у Севастопольській бухті пройшов за скороченою програмою – не проводилися показові артилерійські і ракетні стрільби, скасовані також польоти авіації.

Вперше відзначення російського свята у Севастополі тривало три дні. Однак, парад у Севастопольській бухті пройшов за скороченою програмою – не проводилися показові артилерійські і ракетні стрільби, скасовані також польоти авіації. Таку зборону українська влада пояснює міркуваннями безпеки. На святкування попри очікування не прибув Президент України Леонід Кучма. На всіх російських та українських військових плавзасобах були підняті прапори розцвічування. Ввечері відбувся святковий салют. 1 серпня у Севастополі також відбудеться святкування Дня ВМС України, однак, як планується, урочистості будуть значно скромнішими.
XS
SM
MD
LG