Доступність посилання

ТОП новини

Лідер Української республіканської партії “Собор”, народний депутат Анатолій Матвієнко вважає, що звільнення губернаторів Чернівецької, Полтавської та Дніпропетровської областей є “нічим іншим, як посиленням Януковича”. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Києві


-- no author -- Коментуючи звільнення губернаторів, Анатолій Матвієнко зазначив, що “таким чином розміняно регіональну владу на владу Кабінету Міністрів України, оскільки Віктор Янукович не має ніяких впливів на регіональну владу”. На думку депутата, це продумана і узгоджена політика, “яку дали Януковичу оголосити публічно”.

Коментуючи звільнення губернаторів, Анатолій Матвієнко зазначив, що “таким чином розміняно регіональну владу на владу Кабінету Міністрів України, оскільки Віктор Янукович не має ніяких впливів на регіональну владу”. На думку депутата, це продумана і узгоджена політика, “яку дали Януковичу оголосити публічно”.

Лідер УРП “Собор” наголосив, що новопризначені губернатори названих областей “нічого суттєво не змінять”.

Водночас, на переконання Анатолій Матвієнка, сьогодні Президенту України Леоніду Кучмі “потрібно усвідомити, що слід швидко домовлятися з опозицією і йти у дострокову відставку. Це єдине, що є для України, для Кучми, його сім’ї і всього світу найбільш бажаним і потрібним. Все інше нічого не покращить”.

23 липня Кабінет Міністрів України запропонував Президенту України Леоніду Кучмі звільнити трьох губернаторів – Дніпропетровської, Полтавської і Чернівецької областей. За словами прем’єра, таке рішення уряд ухвалив, спираючись на висновки експертів і фахівців, які робили аналіз ситуації на продовольчому ринку, зокрема, штучне зростання цін на продовольчі товари в регіонах.
XS
SM
MD
LG