Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма, який перебуває в Криму на відпочинку, відвідав сьогодні міжнародний дитячий центр "Артек", де відбувається десятий міжнародний аерокосмічний фестиваль "Сузір''я Артек"


-- no author -- Разом з Леонідом Кучмою "Артек" відвідала його дружина Людмила, а також словацький президент Рудольф Шустер з дружиною і дочкою, якi відпочивають у Криму на запрошення українського президента.

Разом з Леонідом Кучмою "Артек" відвідала його дружина Людмила, а також словацький президент Рудольф Шустер з дружиною і дочкою, якi відпочивають у Криму на запрошення українського президента.

Як передає “Інтерфакс-Україна”, після прибуття президентів у табір діти-учасники фестивалю пов''язали главам держав, а також дочці Шустера краватки з емблемами "Артека". Леонід Кучма і Рудольф Шустер відвідали в "Артеку" палац "Суук-су", де ознайомилися з аерокосмічними експозиціями.

Леонід Кучма подарував словацькому президентові модель ракетоносія "Циклон", виготовлену в конструкторському бюро "Південне".

Нинішній фестиваль ювілейний, 10-й за рахунком, і присвячений 100-річчю авіації. Він відбувається в "Артеку" з 15 липня по 4 серпня.
XS
SM
MD
LG