Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні відзначається День Військово-Морських Сил України. З цієї нагоди військових моряків привітав Президент Леонід Кучма, який побажав їм зміцнювати позиції України як морської держави


-- no author -- Очікувалося, що Президент Кучма прибуде до Севастополя, де містяться штаб і головні сили українського флоту, щоб особисто привітати моряків зі святом, але він змінив плани.

На думку Леоніда Кучми, українські моряки надійно захищають морські кордони України, сприяють забезпеченню миру і спокою в чорноморському регіоні. Він побажав морякам міцного здоров''я, щастя і благополуччя, успіхів у служінні народу України. Очікувалося, що Президент Кучма прибуде до Севастополя, де містяться штаб і головні сили українського флоту, щоб особисто привітати моряків зі святом, але він змінив плани. У святкуванні бере участь міністр оборони Євген Марчук, який разом з командуванням ВМС України і численними гостями зранку вийшов у море на фрегаті “Гетьман Сагайдачний”. Увечері в Севастополі відбудеться гала-концерт зірок української естради і святковий салют.
XS
SM
MD
LG