Доступність посилання

ТОП новини

Новий голова Дніпропетровської обласної адміністрації Володимир Яцуба оголосив сьогодні про перші кадрові зміни в адміністрації регіону


-- no author -- Володимир Яцуба на прес-конференції оголосив, що своїми першими заступниками він призначив: з економічних питань – Миколу Деркача, колишнього голову Дніпропетровської облдержадміністрації, пізніше першого заступника голови адміністрації, котрий останнім часом працював послом України у Литовській республіці; з організаційних питань – Станіслава Сивоконя, котрий працював першим заступником Володимира Яцуби у Кабінеті міністрів. Заступником голови адміністрації з соціальних питань призначений Петро Овчаренко, колишній держсекретар Міністерства соціального захисту.

Володимир Яцуба на прес-конференції оголосив, що своїми першими заступниками він призначив: з економічних питань – Миколу Деркача, колишнього голову Дніпропетровської облдержадміністрації, пізніше першого заступника голови адміністрації, котрий останнім часом працював послом України у Литовській республіці; з організаційних питань – Станіслава Сивоконя, котрий працював першим заступником Володимира Яцуби у Кабінеті міністрів. Заступником голови адміністрації з соціальних питань призначений Петро Овчаренко, колишній держсекретар Міністерства соціального захисту.

Володимир Яцуба був призначений на посаду керівника Дніпропетровської області минулої середи замість Миколи Швеця, якого президент звільнив через незадовільну роботу з регулювання продовольчої кризи.
XS
SM
MD
LG