Доступність посилання

ТОП новини

У Чорному морі тривають багатонаціональні військово-морські навчання угруповання “Блек-Сі-Фор”, в яких беруть участь кораблі 6 причорноморських країн, у тому числі України. Про це повідомив прес-центр українського флоту


-- no author -- Сьогодні зранку військові кораблі Болгарії, Росії, Румунії, Туреччини, України і патрульний катер ВМС Грузії, які входять до Чорноморської військово-морської групи “Блек-Сі-Фор”, вийшли з Босфору. Вони розпочали триденні маневри з організації протичовнової і протиракетної оборони, тактичного маневрування, зв’язку та висвітлення ситуації.

Сьогодні зранку військові кораблі Болгарії, Росії, Румунії, Туреччини, України і патрульний катер ВМС Грузії, які входять до Чорноморської військово-морської групи “Блек-Сі-Фор”, вийшли з Босфору. Вони розпочали триденні маневри з організації протичовнової і протиракетної оборони, тактичного маневрування, зв’язку та висвітлення ситуації.

Українських моряків очолює контр-адмірал Ігор Тенюх. Метою Програми “Блек-Сі-Фор” є розвиток співпраці, довіри і взаємного розуміння між флотами причорноморських держав.
XS
SM
MD
LG