Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні при спробі реалізувати 9 тисяч фальшивих доларів у Києво-Святошинському районі столичної області співробітники СБУ затримали трьох жителів Києва. Як повідомили кореспонденту радіо “Свобода” в прес-службі СБУ, правоохоронці вважають, що в цій справі задіяне добре організоване міжнародне злочинне угруповання


-- no author -- Фахівців вразив високий ступінь підробки грошових знаків, які тепер виготовляються виключно друкарським способом і завозяться до України з сусідніх держав – здебільшого з Росії, Польщі, Болгарії, Молдови та Білорусі.

Фахівців вразив високий ступінь підробки грошових знаків, які тепер виготовляються виключно друкарським способом і завозяться до України з сусідніх держав – здебільшого з Росії, Польщі, Болгарії, Молдови та Білорусі.

Злочинці мають найсучаснішу поліграфічну базу і відпрацьовані канали ввезення фальшивок. За 6 місяців цього року в столиці було виявлено 57 фактів збуту фальшивих грошових знаків.

Серед підробок переважають купюри номіналом 10 і 20 гривень, 50 і 100 доларів, а також 100 євро. Щодо затриманих порушена кримінальна справа.
XS
SM
MD
LG