Доступність посилання

ТОП новини

Представники політичних та громадських організацій Мукачевого звернулися до Президента України з відкритим листом, де просять зупинити післявиборчі політичні пристрасті. Звернення підписали, зокрема, лідери міської організації “Товариство Угорської культури Закарпаття ”, “Просвіти” та інші


-- no author -- Вони висловлюють своє глибоке обурення з приводу інтриг навколо післявиборчої ситуації в місті і вважають, що нагнітання пристрастей окремими політичними силами, зокрема, організацією під назвою “Мукачеве – наш спільний дім”, набуває тривожного і загрозливого характеру.

Вони висловлюють своє глибоке обурення з приводу інтриг навколо післявиборчої ситуації в місті і вважають, що нагнітання пристрастей окремими політичними силами, зокрема, організацією під назвою “Мукачеве – наш спільний дім”, набуває тривожного і загрозливого характеру.

Автори листа звернулися до гаранта Конституції з проханням вжити заходів для припинення в місті післявиборчих суперечок і сприяти Василеві Петьовці у виконанні ним обов’язків мера.
XS
SM
MD
LG