Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку невiдомi побили i пограбували спiвробiтника обласної газети "Акцент", позаштатного кореспондента iнтернет-видання “ForUm” Сергiя Кузiна


-- no author -- Як повiдомляє “ForUm” з посиланням на колегу Кузiна -донецького журналiста Максима Мiнiна,- це сталося в нiч на четвер, коли Сергiй прямував на зупинку маршрутного таксi. Коли журналiст ішов повз футбольний клуб "Шахтар", вiн був збитий з нiг, його кiлька разiв ударили палицею, забрали портфель з паспортом i службовими документами, а також мобiльний телефон. Нападники втекли.

Як повiдомляє “ForUm” з посиланням на колегу Кузiна -донецького журналiста Максима Мiнiна,- це сталося в нiч на четвер, коли Сергiй прямував на зупинку маршрутного таксi. Коли журналiст ішов повз футбольний клуб "Шахтар", вiн був збитий з нiг, його кiлька разiв ударили палицею, забрали портфель з паспортом i службовими документами, а також мобiльний телефон. Нападники втекли.

Журналiст не встиг помiтити, скiльки осіб на нього напали.

Лiкарi пiдозрюють у потерпiлого трiщини кiсток обох нiг i правої руки, а також струс мозку, повiдомляє ForUm.

Напередоднi бiля кафе "Бункер" побили iншого журналiста, працівника iнтернет-видання Центру дослiджень соцiальних перспектив Донбасу "Острiв", регiонального кореспондента "Громадського радiо" Едуарда Малиновського.

Колеги Сергія Кузiна повiдомляють, що до нападу на нього журналiст з колегою були в цьому кафе i, за словами самого потерпiлого, "намагалися навести довiдки про побиття Едуарда".

Сам Кузiн вважає найiмовiрнiшими причинами нападу на нього "звичайний розбiй".
XS
SM
MD
LG