Доступність посилання

ТОП новини

У Севастопольську бухту сьогодні зранку увійшла міжнародна ескадра кораблів Спільного Чорноморського військово-морського угруповання “Блек-Сі-Фор”. Про це повідомив прес-центр українського флоту у Севастополі


-- no author -- Під час перебування у Севастополі представники командування "Блек-Сі-Фор" на чолі з командувачем угруповання бригадним адміралом Георієм Георгієвим і командири кораблів флотів Болгарії, Грузії, Росії, Румунії, України і Туреччини проведуть зустрічі в Головному штабі ВМС України і Севастопольській міській держадміністрації.

Під час перебування у Севастополі представники командування "Блек-Сі-Фор" на чолі з командувачем угруповання бригадним адміралом Георієм Георгієвим і командири кораблів флотів Болгарії, Грузії, Росії, Румунії, України і Туреччини проведуть зустрічі в Головному штабі ВМС України і Севастопольській міській держадміністрації.

Перебування кораблів у Севастополі триватиме до п’ятниці, їхні екіпажі ознайомляться з історичними пам’ятками міста.

Раніше кораблі Спільного Чорноморського військово-морського угруповання “Блек-Сі-Фор” відвідали з візитами порти Болгарії, Туреччини і Румунії.
XS
SM
MD
LG