Доступність посилання

ТОП новини

За уточненими даними, щонайменше 20 осіб загинули сьогодні в Багдаді внаслідок вибуху біля представництва ООН. Як стало відомо, серед загиблих – спеціальний посланець ООН в Іраку Сержіу Вієйра ді Меллу, який помер від тяжких поранень


-- no author -- Близько ста осіб поранені, багато пропали безвісти. Після вибуху багато людей, що перебували в приміщенні, опинилися під завалами. Тривають рятувальні роботи.

Близько ста осіб поранені, багато пропали безвісти. Після вибуху багато людей, що перебували в приміщенні, опинилися під завалами. Тривають рятувальні роботи.

Американські представники заявили, що вибухнула начинена вибухівкою вантажівка, запаркована біля готелю "Canal", де розташоване представництво ООН. Не виключено, що теракт скоїли терористи-смертники. У Нью-Йорку відбувається надзвичайне засідання Ради Безпеки ООН. Сирія, що головує в Раді, від імені її членів висловила обурення терактом.

Організаторів вибуху гостро засудили США, Євросоюз, Росія та інші держави. Президент США Джордж Буш заявив, що теракт вчинили "вороги цивілізованого світу".
XS
SM
MD
LG