Доступність посилання

ТОП новини

Партія "Батьківщина" обвинувачує голову Адміністрації Президента, лідера соціал-демократичної партії (об''єднаної) Віктора Медведчука і голову Верховного Суду Василя Маляренка в прагненні знищити незалежність суддів


-- no author -- "Батьківщина" заявила про солідарність із блоком партій "Наша Україна" у питанні про необхідність забезпечення незалежності судової системи й підтримує ініціативу блоку провести акції протесту.

Про це йдеться у заяві партії "Батьківщина" з приводу пожежі в будинку голови міського суду міста Мукачева Закарпатська області Павла Щербана.

"Батьківщина" заявила про солідарність із блоком партій "Наша Україна" у питанні про необхідність забезпечення незалежності судової системи й підтримує ініціативу блоку провести акції протесту.

Як уже повідомлялося, у вівторок міліція порушила кримінальну справу в зв''язку з пожежею в будинку Щербана, а до цього "Наша Україна" заявила, що його будинок був підірваний.

Депутат Верховної Ради від "Нашої України" Тарас Чорновіл обвинуватив представників Соціал-демократичної партії (об''єднаної) в організації вибуху будинку Щербана.
XS
SM
MD
LG