Доступність посилання

ТОП новини

Україна готова ремонтувати іракську каналізацію та лікувати дітей


Мар’яна Драч Україна готова ремонтувати іракську каналізацію та лікувати дітей

Прага, 21 серпня 2003 - Офіційний Київ збирається надати гуманітарну допомогу Іраку. Такий указ готує Адміністрація президента. Леонід Кучма доручив Кабінетові міністрів підготувати пропозиції щодо допомоги Іраку 11 липня і сьогодні вони надійшли до Адміністрації президента. Перший заступник її глави Юрій Загородній розповів радіо "Свобода" про що саме йдеться:

" В освітній сфері облаштування шкіл, ремонт приміщень, постачання шкільного обладнання. У сфері медичного обслуговування – розгортання польового медичного госпіталю, постачання лабораторного обладнання, реактивів, рентгенівської та іншої діагностичної апаратури, медикаментів. У сфері облаштування комунікацій і життєзабезпечення – ремонт систем водогону, каналізації тощо. Це як пропозиція видів гуманітарної допомоги, які може надавати Україна Іраку».

Чи Ви знаєте, якою буде вартість цієї допомоги?

"Ні. Такої інформації в мене немає."

Я пригадую заяву Леоніда Кучми про те, що Україна прийме на лікування ірацьких дітей. Я дзвоню до Вас із Праги, сюди вже приїхали кілька дітей. Нічого подібного ми не чуємо з України. Чи щось робиться в цьому напрямку?

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG