Доступність посилання

ТОП новини

Лідер блоку партій "Наша Україна" Віктор Ющенко виступає проти наміру Президента Леоніда Кучми, Комуністичної і Соціалістичної партій підготувати проект закону про внесення змін до Конституції замість законопроектів, які на даний час проходять експертизу в Конституційному Суді


-- no author -- Лідер «Нашої України» вважає небезпечною ініціативу з обрання Президента Верховною Радою, оскільки може виникнути ситуація, коли він буде обраний підвладною недемократичною більшістю.

Про це повідомила прес-служба "Нашої України" із посиланням на заяву Ющенка.

"Будуть відкликані з Конституційного Суду два законопроекти і внесений третій, ще більш єзуїтський", - цитує Ющенка прес-служба.

Лідер «Нашої України» вважає небезпечною ініціативу з обрання Президента Верховною Радою, оскільки може виникнути ситуація, коли він буде обраний підвладною недемократичною більшістю.

У четвер лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз і лідер комуністів Петро Симоненко заявили про намір Кучми підготувати спільний проект закону про внесення змін до Конституції замість законопроектів, що зараз на експертизі в Конституційному суді.

За словами Мороза, ключовою позицією такого законопроекту може бути положення, згідно з яким Президент обиратиметься парламентом.
XS
SM
MD
LG