Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні перший віце-прем’єр міністр України Микола Азаров, який очолює українську делегацію на переговорах зі створення Єдиного економічного простору, провів зустріч з акредитованими в Україні послами іноземних держав


-- no author -- Він роз’яснив питання, пов’язані з підготовкою до вступу України в Єдиний економічний простір з Росією, Білоруссю і Казахстаном.

Він роз’яснив питання, пов’язані з підготовкою до вступу України в Єдиний економічний простір з Росією, Білоруссю і Казахстаном.

Азаров зазначив, що підготовлені документи, які не підлягатимуть перегляду, – це угода про формування Єдиного економічного простору, концепція Єдиного економічного простору, а також так звана дорожня карта – графік заходів, які треба здійснити кожній зі сторін.

Відповідаючи на запитання, чи ймовірний реверс нафтопроводом Одеса-Броди-Гданськ означає, що Україна відкинула ідею європейської інтеграції на невизначений період, Микола Азаров зазначив: «Я не знаю жодного висловлювання лідерів України, ніхто ніде з українських лідерів не заявляв про те, що переноситься або відкидається стратегічний вибір України на інтеграцію в Європейський Союз. Я в уряді уповноважений з питань євроатлантичної інтеграції, і саме тому я очолюю робочу групу з питань творення Єдиного економічного простору з Росією, Білоруссю та Казахстаном».
XS
SM
MD
LG