Доступність посилання

ТОП новини

Будівельна компанія «Професіонал» подала до суду позов про відшкодування матеріальних збитків у зв’язку з діями представників екологічних організацій Криму, які блокували будівництво елітного житлового будинку на околиці міського парку у Симферополі. Про це журналістам повідомила юрист компанії Марія Полякова


-- no author -- За словами Марії Полякової, позов висунутий проти 15-тьох відповідачів, серед яких - Кримська асоціація «Екологія і мир», регіональне відділення Партії зелених України, а також активісти з-поміж мешканців мікрорайону, які від 6-го серпня блокують роботи на будівельному майданчику.

За словами Марії Полякової, позов висунутий проти 15-тьох відповідачів, серед яких - Кримська асоціація «Екологія і мир», регіональне відділення Партії зелених України, а також активісти з-поміж мешканців мікрорайону, які від 6-го серпня блокують роботи на будівельному майданчику.

Представники громадськості перекрили одну з вулиць, що веде до парку, і вимагають припинення будівництва елітного житлового комплексу, яке вони називають незаконним, оскільки відбувається у парковій зоні.

Як повідомили представники “Професіоналу”, на сьогодні ця будівельна компанія оцінює збитки, завдані екологами, у 267 тисяч гривень.
XS
SM
MD
LG