Доступність посилання

ТОП новини

Глава Української Греко-Католицької Церкви кардинал Любомир Гузар заявив сьогодні на прес-конференції у Львові, що Церква звернулася до правоохоронних органів з проханням відкрити кримінальну справу щодо факту зникнення меблів 18-19 століть, які належали митрополиту Андрею Шептицькому


-- no author -- Як повідомив кардинал Любомир Гузар, церква звернулася до правоохоронців ще задовго до публікацій матеріалів щодо зникнення меблів у львівській пресі. Меблі зникли із реставраційної майстерні, куди їх віддали у 2001 році. А це старовинні крісла, дивани, столик, сервант. Фахівці оцінюють ці антикварні речі у 35-40 тисяч доларів і твердять, що їх не могли вивезти за кордон.

Як повідомив кардинал Любомир Гузар, церква звернулася до правоохоронців ще задовго до публікацій матеріалів щодо зникнення меблів у львівській пресі. Меблі зникли із реставраційної майстерні, куди їх віддали у 2001 році. А це старовинні крісла, дивани, столик, сервант. Фахівці оцінюють ці антикварні речі у 35-40 тисяч доларів і твердять, що їх не могли вивезти за кордон.

Кардинал Любомир Гузар каже: «Маємо надію, щоб ці речі, дай Боже, знайшлися».
XS
SM
MD
LG