Доступність посилання

ТОП новини

Цими днями багатолюдно на всіх шкільних ярмарках в Україні


-- no author -- Першого вересня відбудеться урочисте відкриття першого в столиці України «податкового класу» у приміщенні школи № 61 Шевченківського району міста Києва. У церемонії, як повідомляє УНІАН, візьме участь голова Державної податкової адміністрації України Ю. Кравченко.

Першого вересня відбудеться урочисте відкриття першого в столиці України «податкового класу» у приміщенні школи № 61 Шевченківського району міста Києва. У церемонії, як повідомляє УНІАН, візьме участь голова Державної податкової адміністрації України Ю. Кравченко.

Відбудуться урочисті заходи, присвячені святу “Першого дзвоника”, в елітній гімназії “Євроленд”, куди має завітати ректор Європейського університету Іван Тимошенко, президент Української Спілки промисловців і підприємців Анатолій Кінах, провідні діячі освіти та науки міста.

Нині в Україні компанією PHILIPS започатковується благодійна програма “Повір у нові можливості. Світ новітніх комп‘ютерних технологій з Philips – для сільських шкіл”. З цієї нагоди 1 вересня має відбутися прес-конференція, присвячена реалізації цієї програми. У ній візьме участь генеральний директор Philips в країнах південно-східної Європи Пол Гансен. Програма “Повір у нові можливості” реалізується з підтримки Міністерства освіти та науки України.
XS
SM
MD
LG