Доступність посилання

ТОП новини

Команда Руслана Пономарьова вже отримала попередню згоду росiйського шахiста Анатолiя Карпова на зустрiч з українцем. Про це повiдомив менеджер Пономарьова болгарин Сильвiо Данаїлов


-- no author -- Як вiдзначив Сильвіо Данаїлов, вони вже зв''язувалися з Карповим i передбачається, що поєдинок вiдбудеться в Ялтi у той час, на коли була запланована зустрiч з Гаррi Каспаровим.

Як вiдзначив Сильвіо Данаїлов, вони вже зв''язувалися з Карповим i передбачається, що поєдинок вiдбудеться в Ялтi у той час, на коли була запланована зустрiч з Гаррi Каспаровим.

"У нас вже є певна структура, база, оргкомiтет провiв досить великий обсяг роботи. Є сенс провести такий поєдинок. Тим бiльше, що iм''я Руслана досить розкручене, тому, думаю, ми зможемо залучити спонсорiв", - зазначив Сильвіо Данаїлов, додавши, що поєдинок буде мати комерцiйний характер.

Також Данаїлов заявив, що оприлюднене в п''ятницю рiшення про скасування матчу з Каспаровим в Ялтi повнiстю "на совiстi ФІДЕ". "Все, що ми хотiли – це пiдписати гiдний контракт на матч. Ми зробили все, що могли, у тому числi вiдмовилися вiд грошової компенсацiї i втратили багато коштiв на нереалізованих рекламних контрактах", - заявив С.Данаїлов.

Вiдповiдаючи на запитання, як це рiшення вплине на подальшу спортивну кар''єру Руслана Пономарьова, менеджер сказав, що Пономарьов, як i ранiше, залишається чемпiоном свiту i має намiр у будь-якому разі вiдстоювати свiй титул.
XS
SM
MD
LG