Доступність посилання

ТОП новини

Про найновіше та "історичне" на міжнародній сцені попмузики


Людмила Ваннек Про найновіше та "історичне" на міжнародній сцені попмузики

П’ятниця, 29 серпня 2003 року.

З четверга на п’ятницю у Нью-Йорку вручали нагороди телеканалу МТВ за найкраще відео року 2003.

Про самих переможців говорять агенції лише мимохідь, але майже всі називають цей вечір історичним. І про таку його важливість потурбувалась (уже вкотре) ветеран шоубізнесу, одна з найвідоміших і скандальних співачок – Мадонна.

На відкритті вечора вона разом з двома іншими співачками (які, слід сказати, ніколи раніше навіть не стояли поряд) розіграли цілий спектакль до пісні "Like a Virgin". Цю пісню сама Мадонна співала ще 20 років тому , на першому врученні премій МТВ-відео.

Уявіть собі, виходять на сцену маленькі дівчатка-дружечки у білих суконках, розсипають по сцені пелюстки троянд (одна з них донька Мадонни Лурдес), а потім за ними дві наречені у вельонах на обличчі і у весільних сукнях. Коли вони по черзі починають співати "Like a Virgin" , вони відкривають свої обличчя і виявляється, що одна з них Брітней Спірз, а інша – Христина Агіллера. А потім з’являється "наречений" у чорному костюмі і ним є - сама Мадонна , поп-діва, як її називають мас-медіа.

Але і це ще не все. На закінчення Мадонна співає свій останній хіт "Hollywood" і цілує (в уста!) почергово і блондинку Спірз, і брюнетку Агіллеру.

Зала встає зі своїх місць і починає плескати від несподіванки і захоплення.

Ось така, за словами фанів, смілива завжди і ніколи не передбачена 45-літня Мадонна.

Оригінал пісні "Like a Virgin" 20-літньої давності і відразу після нього нинішній гіт "Hollywood" дають уяву про те, як міняються і якими водночас сталими є настрої і звички творчої особистості, від якої вже упродовж кількох десятиліть намагаються запозичити чи бодай вкрасти ідеї безліч колег у шоубізнесі. Але ще нікому досі не вдалося вигадати щось оригінальніше, кажуть оглядачі.

Ах, що ж до призів, які, між іншим, теж вручалися тієї ночі у Нью-Йорку?

Кращим відео року визнали той, що від Місс Елліот. Репперка отримала Відео Року за "Work it". Джастин Тимберлейк за "Cry Me a River" - приз у категорії "кращий митець" , а за відео до пісні " Rock Your Body" - приз у категорії "танц-відео" .

Кращею мисткинею року 2003 названо Бейонс з "Crazy in Love".

Емінем цього року отримав лише один приз - за краще відео з фільму "Lose Yourself".

Мадонна ж отримала новий титул : "історичний виступ", – але це вже, звичайно, неофіційно.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG