Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма сподівається, що Верховна Рада упродовж чергової сесії сприятиме здійсненню політичної реформи


-- no author -- Про це повідомила прес-служба Президента з посиланням на його зустріч з лідерами фракцій більшості, спікером парламенту Володимиром Литвином і прем''єр-міністром Віктором Януковичем.

Про це повідомила прес-служба Президента з посиланням на його зустріч з лідерами фракцій більшості, спікером парламенту Володимиром Литвином і прем''єр-міністром Віктором Януковичем.

Кучма означив найважливіші завдання для Кабінету Міністрів і парламенту - ухвалення бюджету на 2004-й рік, адаптація законодавства до європейських стандартів і ухвалення економічних законів, необхідних для вступу України у Світову організацію торгівлі.

Президент під час зустрічі вказав на досягнення попередньої сесії парламенту - дії в рамках пенсійної реформи, законів щодо боротьби з відмиванням "брудних" грошей, згода на відправлення українських миротворців до Іраку, а також ратифікація низки міжнародних договорів.

При цьому Леонід Кучма констатував злагоджену роботу Ради й Кабміну.

Чергова сесія Верховної Ради України починається завтра.
XS
SM
MD
LG