Доступність посилання

ТОП новини

Стан здоров’я чемпіонка Олімпіади Лілії Підкопаєвої після нападу на неї


Сергій Гармаш Стан здоров’я чемпіонка Олімпіади Лілії Підкопаєвої після нападу на неї

Донецьк, 2 вересня 2003 - Чемпіонку олімпіади та світу з гімнастики Лілію Підкопаєву було прооперовано в Америці після нападу на неї та пограбування в Києві у травні поточного року. Втім вона знову готується до проведення другого міжнародного турніру “Золота лілія”, який в листопаді відбудеться в Донецьку. Розповідає Сергій Гармаш.

21 травня в Києві невідомі напали на чемпіонку Олімпіади та світу з гімнастики донеччанку Лілію Підкопаєву. У неї забрали машину, урядові нагороди, особисті речі. Спортсменці були нанесені травми. Після цього постало питання про операцію. Влітку Підкопаєва виїхала до Сполучених Штатів Америки, де, як вона повідомила в понеділок кореспондентові “Свободи”, її було прооперовано.

“Дійсно, операція була зроблена в Америці, буквально місяць тому. І зараз кажуть лікарі, що треба берегти своє здоров’я, треба бути дуже обережною, бо втратила багато крові”.

За словами Лілії Підкопаєвої, після інциденту вона відмовилась від прес-конференцій і на Батьківщині, і в США, бо не хотіла посилювати негативний імідж України у світі. “В Америці помічають переважно негативні сторони життя нашої країни, а я її люблю, і своє життя без Донецька і Києва просто уявити не можу”, - пояснювала вона на сторінках свого сайту.

Тимофій Нагорний - директор донецької компанії “Спортсервіс”, якій належать права на організацію міжнародного турніру “Золота Лілія”, повідомив, що в цьому році Підкопаєвій пропонували перенести турнір з Донецька до Києва, але вона не погодилась на це.

“Мені б хотілося, щоб турнір проходив у Донецьку, тому що я сама донеччанка, і я дійсно хочу радувати донецьку публіку своїми виступами і виступами своїх друзів, олімпійських чемпіонів”, – сказала чемпіонка світу та олімпіади Лілія Підкопаєва.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG