Доступність посилання

ТОП новини

Загострюється ситуація на Південному узбережжі Криму, де репатріанти ( кримські татари )захопили кілька ділянок землі. За повідомленням меджлісу, ялтинська влада не йде на компроміс, і кількість учасників акції протесту зросла до півтисячі осіб


-- no author -- Кримські татари називають свою акцію “самоповерненням землі”. Кілька тижнів тому вони захопили земельну ділянку в Симеїзі й у вівторок мали її звільнити в обмін на гарантії Ялтинської влади виділити репатріантам землю в інших місцях. Але домовленості досягнути не вдалося, і кількість учасників акції знову зросла. Крім того, за повідомленням з меджлісу, подібні “акції самоповернення” розпочалися ще в кількох місцях Великої Ялти.

Кримські татари називають свою акцію “самоповерненням землі”. Кілька тижнів тому вони захопили земельну ділянку в Симеїзі й у вівторок мали її звільнити в обмін на гарантії Ялтинської влади виділити репатріантам землю в інших місцях. Але домовленості досягнути не вдалося, і кількість учасників акції знову зросла. Крім того, за повідомленням з меджлісу, подібні “акції самоповернення” розпочалися ще в кількох місцях Великої Ялти.

Водночас заступник голови Верховної Ради Криму Ільмі Умеров заявив радіо “Свобода”, що ситуація перебуває під контролем республіканської влади і конфлікт буде врегульований найближчим часом.
XS
SM
MD
LG