Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Дніпропетровську відбулася зустріч регіонального директора підрозділу корпорації “Боїнг” Джеймса Еллінторпа з керівниками ракетного конструкторського бюро "Південне", державного підприємства "Південний Машинобудівний завод" і головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації Володимиром Яцубою


-- no author -- Під час зустрічі йшлося про розширення робіт за програмою "Морський старт" за рахунок залучення пускових потужностей космодрому Байконур. У зустрічі взяли участь також представник економічного відділу посольства США Майкл Ритчі і помічник комерційного аташе посольства Юрій Приходько.

Під час зустрічі йшлося про розширення робіт за програмою "Морський старт" за рахунок залучення пускових потужностей космодрому Байконур. У зустрічі взяли участь також представник економічного відділу посольства США Майкл Ритчі і помічник комерційного аташе посольства Юрій Приходько.

У листі до Володимира Яцуби комерційний аташе посольства США Френк Каррико висловив надію на подальший успіх проекту «Морський Старт» та інших спільних ділових проектів американських фірм і підприємств Придніпровського регіону.
XS
SM
MD
LG