Доступність посилання

ТОП новини

Блок партій "Наша Україна" не пропонуватиме свого проекту змiн до Конституцiї як альтернативу документам, що вже існують, заявляє лiдер блоку Вiктор Ющенко


-- no author -- "У нас є законопроект, але ми не прагнемо ставити його як одну з альтернатив, а йдемо шляхом, який би дав нашим партнерам проявитися", - сказав вiн на брифiнгу в середу у Львовi, - повідомляє "Iнтерфакс-Україна".

"У нас є законопроект, але ми не прагнемо ставити його як одну з альтернатив, а йдемо шляхом, який би дав нашим партнерам проявитися", - сказав вiн на брифiнгу в середу у Львовi, - повідомляє "Iнтерфакс-Україна".

За словами Віктора Ющенка, для будь-якого з проектiв "Наша Україна" ставить, як тест, п''ять ключових позицiй. Це проведення виборiв 2006-го року до Верховної Ради i мiсцевих рад усiх рiвнiв на пропорцiйнiй основi, заборону на переходи депутатiв з фракцiї у фракцiю, внесення змiн до Конституцiї пiсля виборiв 2006-го року, збереження прямих виборiв президента i "модернiзацiю законодавства про мiсцеве самоврядування".

"Вiдповiднiсть проектiв цим пунктам покаже, чи йдеться про демократизацiю суспiльства i реальну змiну системи влади чи ж про наступне працевлаштування декiлькох людей", - наголосив В.Ющенко.
XS
SM
MD
LG