Доступність посилання

ТОП новини

Х черговий з’їзд Української спілки промисловців і підприємців переважною більшістю голосів переобрав на посаду президента Анатолія Кінаха


-- no author -- З’їзд УСПП схвалив нову редакцію статуту, а також ухвалив постанову “Про подальше вдосконалення взаємодії з федерацією працедавців України”, а також постанову “Про підсумки роботи та розвиток Української спілки промисловців і підприємців за 2000-2003 роки, поточне соціально-економічне становище в Україні і завдання УСПП”.

З’їзд УСПП схвалив нову редакцію статуту, а також ухвалив постанову “Про подальше вдосконалення взаємодії з федерацією працедавців України”, а також постанову “Про підсумки роботи та розвиток Української спілки промисловців і підприємців за 2000-2003 роки, поточне соціально-економічне становище в Україні і завдання УСПП”.

При вступі України до економічних спілок необхідно враховувати, перш за все, її економічні інтереси, вважає президент Української спілки промисловців і підприємців Анатолій Кінах.

Він зазначив, що Україні необхідно поглиблювати спрямування до Єдиного економічного простору. «Ми повинні зробити все для створення вільної економічної зони», - сказав президент УСПП. Він також додав, що спілка підтримує всі зусилля щодо інтеграції в ЄЕП, але разом з тим має бути розроблений чіткий механізм захисту інтересів України.

Як повідомив після закінчення з''їзду журналістам Анатолій Кінах, створення наднаціонального управлінського органу в рамках ЄЕП є неприпустимим і не відповідає інтересам України.
XS
SM
MD
LG