Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради Криму Борис Дейч доручив керівникам силових відомств в автономії вжити негайних заходів у зв’язку із самозахопленням кримськими татарами земель на південному узбережжі Криму. Про це він заявив сьогодні на засіданні президії кримського парламенту


-- no author -- За словами Бориса Дейча, силові структури повинні розібратися, зокрема, в ситуації в селищі Симеїз, де велика група репатріантів захопила земельну ділянку компанії “Кримболгарпівденьсервіс”, власником якої є депутат Микола Янаки.

За словами Бориса Дейча, силові структури повинні розібратися, зокрема, в ситуації в селищі Симеїз, де велика група репатріантів захопила земельну ділянку компанії “Кримболгарпівденьсервіс”, власником якої є депутат Микола Янаки. Спікер наголосив, що в цій ситуації не можна замовчувати проблему й уникати відповідальності. Борис Дейч також повідомив, що це питання розглядатиметься на засіданні координаційної ради з роботи з правоохоронними органами при Раді міністрів Криму.

Основна вимога кримських татар – виділення тим, хто повернувся з депортації, земельних ділянок на південному узбережжі Криму. За їхніми словами, останнім часом землі в Ялті розпродаються переважно іноземцям, а колишні депортовані не можуть отримати землю для будівництва житла.
XS
SM
MD
LG