Доступність посилання

ТОП новини

Уряд Сербiї i Чорногорiї готовий невiдкладно розпочати дiалог зі владою Косова без будь-яких ультиматумiв і попереднiх умов, зазначає президент державного об’єднання Светозар Марович


-- no author -- У листi до депутатiв парламенту Сербiї i Чорногорiї Марович пропонує, щоб сторони розпочали дiалог пiд егiдою мiжнародного спiвтовариства. Сербсько-албанський дiалог, на думку Маровича, повинен створити умови для послiдовного проведення резолюцiї 1244 Ради безпеки ООН, зокрема коли йдеться про вiльне й безпечне життя мешканцiв провiнцiї та про повернення втікачів.

У листi до депутатiв парламенту Сербiї i Чорногорiї Марович пропонує, щоб сторони розпочали дiалог пiд егiдою мiжнародного спiвтовариства. Сербсько-албанський дiалог, на думку Маровича, повинен створити умови для послiдовного проведення резолюцiї 1244 Ради безпеки ООН, зокрема коли йдеться про вiльне й безпечне життя мешканцiв провiнцiї та про повернення втікачів.

Парламент державного об’єднання сьогоднi на надзвичайнiй сесiї обговорює ситуацiю у Косовi. Сьогоднi ж про Косово йде мова на сесiї мiжнародної контактної групи, яка проходить у Москвi.
XS
SM
MD
LG