Доступність посилання

ТОП новини

Перспективи спiвробiтництва в реалiзацiї стратегiчного плану розвитку Криму до 2011-го року обговорили голова Ради мiнiстрiв автономiї Сергiй Куницин i постiйний представник ООН в Українi Дуглас Гарднер


-- no author -- Як повiдомила сьогодні прес-служба кримського уряду, ця програма є частиною стратегiчного плану розвитку України, розробленого на основi документа, ухваленого у 2000-му роцi в Нью-Йорку главами 187-ми країн. План передбачає комплекс заходiв, спрямованих на розв''язання найгостріших проблем, серед яких боротьба з поширенням ВIЛ-iнфекцiї, подолання екологiчних i соцiальних проблем.

Як повiдомила сьогодні прес-служба кримського уряду, ця програма є частиною стратегiчного плану розвитку України, розробленого на основi документа, ухваленого у 2000-му роцi в Нью-Йорку главами 187-ми країн. План передбачає комплекс заходiв, спрямованих на розв''язання найгостріших проблем, серед яких боротьба з поширенням ВIЛ-iнфекцiї, подолання екологiчних i соцiальних проблем.

Під час зустрiчi Д.Гарднер високо оцiнив успiхи, досягнуті у спiвробiтництвi з урядом Криму. За його словами, успiшне здiйснення цiлої низки проектiв в автономiї є найкращою рекламою для iнвесторiв, охочих вкладати кошти у пiдприємства пiвострова.
XS
SM
MD
LG