Доступність посилання

ТОП новини

За результатами попереднього розслідування, дії українського патруля, який смертельно поранив іракця, визнані правомірними. Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, інцидент стався минулої суботи вдень на ділянці ірансько-іракського кордону


-- no author -- Водій автобуса, перетнувши кордон, не зупинився на вимогу патруля для перевірки і спробував наїхати на українського військовослужбовця. Патруль застосував зброю, щоб зупинити автобус, внаслідок чого водій був убитий, один з пасажирів поранений.

Водій автобуса, перетнувши кордон, не зупинився на вимогу патруля для перевірки і спробував наїхати на українського військовослужбовця. Патруль застосував зброю, щоб зупинити автобус, внаслідок чого водій був убитий, один з пасажирів поранений.

За цим фактом командування української бригади в Іраку спільно з місцевою поліцією почали розслідування.

Прес-служба Міноборони зазначає, що територія ірансько-іракського кордону найбільш небезпечна для патрулювання українських вояків. Значна кількість активістів терористичних організацій під виглядом мігрантів намагається потрапити до Іраку з Ірану.
XS
SM
MD
LG