Доступність посилання

ТОП новини

Лiдер Народного Руху України Борис Тарасюк закликає нацiонально-патрiотичнi сили зробити все, щоб керiвництво країни не пiдписало угоди про вступ до єдиного економiчного простору, оскiльки це призведе до втрати частини її державного суверенiтету


-- no author -- На прес-конференцiї у понедiлок Б.Тарасюк заявив, що "за цим проектом i економiчною фразеологiєю стоїть черговий план Кремля", i Україна є головним об''єктом цих iнтеграцiйних процесiв.

На прес-конференцiї у понедiлок Б.Тарасюк заявив, що "за цим проектом i економiчною фразеологiєю стоїть черговий план Кремля", i Україна є головним об''єктом цих iнтеграцiйних процесiв.

При цьому вiн зазначив, що навiть у Кабiнетi Мiнiстрiв, де проект договору про ЄЕП розглядався минулого тижня, з 10 членiв уряду,які виступали, лише один висловився на пiдтримку угоди.

"Це свiдчить про те, що в урядi є здоровi сили, якi не можуть погодитися зі втратою частини нашого суверенiтету", - сказав Б.Тарасюк, додавши: "Я упевнений, такi кроки спрямованi не тiльки проти курсу держави на європейську iнтеграцiю, а й входять у суперечнiсть з Конституцiєю i законодавством України, зобов''язаннями України перед Євросоюзом".
XS
SM
MD
LG