Доступність посилання

ТОП новини

У Криму за фактами незаконного захоплення землі кримськими татарами порушені 5 кримінальних справ. Про це повідомила прес-служба кримського парламенту


-- no author -- Усі 5 кримінальних справ стосуються захоплення репатріантами земельних масивів у Великій Ялті, на що вони пішли, звинувативши владу у небажанні вирішувати проблеми раніше депортованих громадян.

Усі 5 кримінальних справ стосуються захоплення репатріантами земельних масивів у Великій Ялті, на що вони пішли, звинувативши владу у небажанні вирішувати проблеми раніше депортованих громадян. Керівник кримської міліції Микола Паламарчук, на якого посилається парламентська прес-служба, заявив, що до порушників закону вживатимуться відповідні заходи. За даними правоохоронців, на Південному узбережжі Криму зафіксовані 10 фактів захоплення репатріантами землі.

Голова Верховної Ради Криму Борис Дейч заявив, що сьогоднішньої ситуації не було б, якби влада планомірно, щороку від часу масового повернення депортованих вирішувала питання виділення землі репатріантам.
XS
SM
MD
LG