Доступність посилання

ТОП новини

Вкладники банку "Слов''янський" сьогодні проводять голодування, вимагаючи повернути свої внески, біля будівлі Кабінету Міністрів України в Києві


-- no author -- Починаючи з 9 вересня, тривають акції протесту під стінами Кабміну і іноземних посольств в столиці України. Акція протесту заявлена як безстрокова: вкладники банку «Слов’янський» мають намір проводити пікети і мітинги, доки виконавчою владою не будуть дані гарантії виконання вимог закону України від 22 травня 2003 року, згідно з яким суми внесків вкладникам повинні були бути відшкодовані до 16 липня цього року.

Починаючи з 9 вересня, тривають акції протесту під стінами Кабміну і іноземних посольств в столиці України. Акція протесту заявлена як безстрокова: вкладники банку «Слов’янський» мають намір проводити пікети і мітинги, доки виконавчою владою не будуть дані гарантії виконання вимог закону України від 22 травня 2003 року, згідно з яким суми внесків вкладникам повинні були бути відшкодовані до 16 липня цього року.

Комерційний акціонерний банк "Слов''янський" був створений в 1989 році. У 1999-му за розмірами капіталу (230 мільйонів гривень) він входив до числа п''яти найбільших українських банків. Загальне число кредиторів банку – понад 8 тисяч.
XS
SM
MD
LG