Доступність посилання

ТОП новини

Нинішня хвиля насилля на Близькому Сході призупинила реалізацію міжнародного плану ізраїльсько-палестинського врегулювання, - заявив представник ООН у регіоні Тер’є Род-Ларсен


-- no author -- Виступаючи на засіданні Ради Безпеки ООН стосовно близькосхідної проблеми, Род-Ларсен критикував наміри ізраїльського уряду депортувати главу Палестинської автономії Ясира Арафата. Ларсен наголосив, що за нинішню кризу відповідальні як палестинська влада, так і Ізраїль.

Виступаючи на засіданні Ради Безпеки ООН стосовно близькосхідної проблеми, Род-Ларсен критикував наміри ізраїльського уряду депортувати главу Палестинської автономії Ясира Арафата. Ларсен наголосив, що за нинішню кризу відповідальні як палестинська влада, так і Ізраїль.

Сполучені Штати Америки розглядають можливість застосування санкцій проти Ізраїлю, якщо і надалі триватиме будівництво єврейських поселень на палестинських територіях.

Західні інформагентства, посилаючись на американських офіційних осіб, повідомляють, що Вашингтон може вирахувати з обіцяної Ізраїлю 9-мільярдної допомоги ту суму, яка буде витрачена на будівництво поселень. Проте, остаточне рішення поки що не ухвалене.
XS
SM
MD
LG